Back to Top

top1


 1. Het zwembad is uitsluitend toegankelijk met een geldig toegangsbewijs of abonnement. Deze zijn te koop bij de kassa. Een los kaartje of 10-badenkaart geeft slechts 1x toegang tot het zwembad (dus niet 's avonds op het zelfde kaartje weer). We hebben een avondtarief vanaf 17:30 voor €2,80 en dat is voor iedereen, jong of oud.
  Ga je gebruik maken van het terras( zonder te gaan zwemmen), dan eb je een geldig toegangsbewijs nodig.

 2. Dinsdag en vrijdag van 19:30-20:00 is het diepe bad echt alleen open voor banen zwemmen. Men kan ook op andere tijden blijven banen zwemmen maar dan zijn de duikplanken open en vrij zwemmen gaat gewoon door.

 3. In en rond het diepe bad en ook op de kant is een zwemdiploma verplicht. Vanaf 2019 mogen kinderen met bandjes en onder begeleiding van een oudere in het middeldiepe gedeelte tot aan de rode zwemlijn.

 4. Bij grote drukte worden de plankjes die voor de glijbaan worden gebruikt uit het water gehaald.

 5. Kinderen zonder diploma mogen in het ondiepe bad (bij de grijze glijbaan) zwemmen (liefst met bandjes), en mogen ze onder begeleiding en met bandjes van de blauw-gele glijbaan. En in dit bad zwemmen tot de rode lijn (ook onder begeleiding) 

 6. Zwemshort is boven de knie en niet eronder!

 7. Ballen mogen wel in het water, mits het niet te druk is. Geen leren ballen 

 8. Op zondag van 11:00-12:00 uur Familie zwemmen. Kinderen zonder diploma mogen dan met een ouder in het diepe bad zwemmen met vleugeltjes of een kurk. Op andere dagen dus niet. Alleen onder begeleiding tot de rode lijn.

 9. Niet met vlotten, banden of andere drijfmaterialen in het diepe bad.

 10. Er is beperkte toezicht op het speelterrein achter op het veld. Het betreden is dus voor eigen verantwoording.

 11. Niet roken langs het baden en ook niet onder de overkapping bij het winkeltje. Je mag roken op de daarvoor aangewezen plek op het zwembad. Geen peuken in het gras

 12. Geen glaswerk rondom de zwembaden.

 13. Geen snack (vette hap)  rondom het bad eten....dit graag op het terras bij het winkeltje nuttigen.

 14. Wilt u wanneer u gebruik maakt van onze stoelen deze ook weer terug zetten op de daarvoor aangewezen plaats.

 15. Tijdens de zwemles: Ouders houd afstand van uw kinderen.Neem plaats onder de overkapping bij het winkeltje. Kinderen zwemmen beter als ze u niet zien. 

  Begeleiders, ouders, verzorgers, leraren: graag op je kind(eren) letten en zorgen dat een ieder zich aan de regels houdt. Maximaal 2 kinderen zonder zwemdiploma per begeleider 18+/volwassene.

 16. Bij overtreding van de regels zal de bezoeker hierover worden aangesproken. Er worden notities gemaakt maatregels genomen. Bij regelmatige overtredingen worden de ouders ingelicht

 17. Het zwemmen in een boerkini tot aan de enkels en handen is toegestaan, mits de boerkininauwsluitend is, gemaakt van zwembadstof en er geen sprake is van gezichtsbedekking.

 18. Het betreden van de airtrampoline is voor eigen verantwoording.

 19. Maak van het zwembad géén vuilnisbelt, laat het schoon en netjes achter…..alvast bedankt.

atentie frog